top of page

De ervaring van Ann-Sofie

Voor ik je vond was ik aan het sukkelen, kniepijn, heupen die vast zaten, constant pijn in mijn lies, een algemeen ongemakkelijk gevoel, een stram lijf. De zoektocht ging langs de huisarts, ziekenhuis, kiné, fascia en toen kwam ik bij jou.


Zonder het te jinxen wil ik wel even WAW zeggen.

Ik schiet niet meer door mijn knieën, ik ben niet meer stram, ik kan mijn tenen plots afzonderlijk bewegen.

En voor iedereen die benieuwd is hoe het bij mij verliep?

Heidi keek naar mijn wandelen, mijn voeten, mijn schoenen, mijn houding, stelde vragen en gaf me twee simpele oefeningen. Ik oefende, kreeg twee steunzolen en tips voor het zoeken naar mijn droompaar schoenen. Wie zoekt die vindt. En ik ben zo blij dat ik Heidi gevonden heb! Ze bleef en blijft aanwezig, bereikbaar voor vragen, hulp, volgt mee op en ik voel me zo geholpen.


Hoera voor steunzolen van Heidi.Denk je na het lezen van deze blog dat podologische zolen jou verder zouden kunnen helpen? Geef me gerust een seintje via het online contactformulier of telefonisch op het nummer 0476/73.18.26.

Comments


bottom of page